Da li je hemija cengage dobra za JEE?
Da li je hemija cengage dobra za JEE?

Video: Da li je hemija cengage dobra za JEE?

Video: Da li je hemija cengage dobra za JEE?
Video: Kompatibilnost ili hemija | Šta je važnije 2024, April
Anonim

Da fizički hemija of cengage je dobro knjiga, ali za neet i AIIMS je malo na višem nivou jer je knjiga prvenstveno stvorena JEE napredno. I dalje možete čitati knjigu ako vam je zanimljiva.

Slično se može pitati, da li je hemija cengage dobra za JEE mreže?

Po meni CENGAGE je zaista good forjee napredni ali samo MATEMATIKA I FIZIKA. U hemija nemate standardnu knjigu za jee napredna priprema. Dakle unutra hemija pokušajte da pročitate bilo koji standardni materijal za učenje instituta kao što je FITJEE, RESONANCE ORAAKASH… Zašto cengage nije to dobro za hemija ….

da li je Arihant hemija dobra za JEE? Da Arihant knjige su veoma dobro za JEE Pripreme.. JEE Vodič za knjige: Fizika: Počnite s HC Verma. Zatim nastavite s A Das Gupta, MCQ iz matematike, napredni problemi u JEE (Balaji), a zatim pitanja iz prethodne godine Arihant 39 godina !etc Više knjiga o Arihant i GRB se može koristiti ako je potrebno.

Također Znajte, da li je cengage serija dobra za JEE?

da, Cengage ima rješenja za sve probleme što ga čini a dobro resurs za JEE Napredno.

Je li cengage dobra za teoriju?

po mom mišljenju, da, Cengage knjige su jedna od najbolje za naprednu pripremu za JEE, bilo to teorija ornumericals. za matematiku, Cengage knjige od jednostavnog nivoa i dogradnje do naprednog nivoa. za fiziku, Cengage pruža bolji materijal za većinu poglavlja od D. C. P.

Preporučuje se: